vhspingis.blogg.se

Framgångar i bordtennis SM!

Publicerad 2013-04-22 08:34:25 i Allmänt,

Maja Andersson i 6A spelade hem ett silver och ett brons när ungdoms-SM avgjordes i Helsingborg i helgen. I dubbel tog sig Maja till final tillsammans med Kornelia Jönsson från Tomelilla. Där stötte de på Ellen Holmsten och Lisa Hafn från Spårvägen i Stockholm. Maja och Kornelia låg under med 0-2 i set men lyckades kvittera till 2-2. Tyvärr höll inte deras upphämtning hela vägen utan de förlorade med 8-11 i skiljeset.
I singel stötte Maja också på Ellen Holmsten, den här gången i semifinal. Maja lyckades vinna första set, men sedan kom Ellen tillbaka och vann med 4-1. Bra jobbat Maja och grattis till medaljerna!
Filip Eriksson 6A deltog också i 12-års klassen. Han tog sig vidare från sin pool och lyckades också vinna en match i slutspelet innan det tog stopp mot seedade Jesper Källberg från Falun. Filip ledde med 3-0 i set och förlorade det fjärde med minsta möjliga marginal 9-11. Efter det vände Jesper på matchen och vann med 4-3. Synd, men ändå bra kämpat av Filip.
Även Sara Sterne i 7A tog sig vidare från sin pool i F-15 men sedan tog det stopp mot Filippa Bergand som slutade två i klassen.
Bra jobbat allesammans!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela